april 18, 201906 - 28 97 55 84info@jessistravelservice.nl

Riga nieuws & tips

Home / Riga nieuws & tips

Sinds mijn eerste bezoek aan Riga in het najaar van 2009 heb ik deze Hanzestad al zo’n 15 keer bezocht. Mijn partner Martijn komt er voor zijn werk elke maand. We hebben de afgelopen vijf jaar niet alleen de stad bezocht, maar ook de toeristische bestemmingen buiten de stad, en reisden er in de zomervakantie met de vouwwagen door Letland. Hieronder geven we je onze tips over bezienswaardigheden, restaurants en evenementen.

Jessika in Riga
Evenementen Riga
19 november 2015
Eén van de mooiste festivals van Riga is het jaarlijke "Staro Rīga" Festival of Light. Van 18 t/m 21 november lijkt de stad vier avonden op rij betoverd door prachtige lichtspektakels.
Read more
Evenementen
12 mei 2015
Bezoek je komend weekend Riga? Hou er dan rekening mee dat de binnenstad op zondag 17 mei 2015 slecht bereikbaar is. Dan wordt namelijk in het centrum de hele en halve marathon gehouden.
Lees meer
Riga
1 mei 2014
Het voorjaar is begonnen en dat betekent dat ook in Riga de terrassen weer tot leven komen. De stad staat bekend om de houten vlonderterrassen die op de stoepen voor de restaurants en cafés staan in de zomermaanden. Wat moet je echt proeven als je in Riga op het terras zit?
Lees meer
Riga
17 maart 2014
Wist u dat Riga een erg leuke stad is om met kinderen te bezoeken? Met het strand vlakbij, een geweldig stadspark met speeltuinen en een echte dierentuin vermaken jong en oud zich in deze Hanzestad. Jessi's Travel Service heeft voor de website Gezin op Reis de leukste activiteiten voor een stedentrip met kinderen op een rij gezet.
Lees meer