april 18, 201906 - 28 97 55 84info@jessistravelservice.nl

Over Jessika

Home / Over Jessika

Even voorstellen

Mijn naam is Jessika (1979), en ik ben reiziger, ondernemer en mama van een peuter. Reizen voorbereiden en lezen over inspirerende reisbestemmingen is al jaren mijn grootste hobby. Op mijn reis CV staan onder andere Namibië, Botswana, Singapore, Brunei, Borneo, Cuba en Ecuador. Ook kamperen we graag in Nederland én gaan we jaarlijks op wintersport naar Oostenrijk. Maar je komt natuurlijk op mijn reisblog omdat je geïnteresseerd bent in Riga of de Baltische landen toch?

Kruisheuvel
Ruim 10 jaar heb ik gewerkt in de communicatie en marketing. Begin 2014 ben ik als zelfstandig ondernemer begonnen met Kids Travel Service, een informatieve website over reizen met kleine kinderen. In het dagelijks leven verhuur ik reisartikelen voor kinderen, zoals reistassen en draagzakken.Maar daarnaast vind ik het ook heel leuk om te schrijven over mijn 2e thuisstad, Riga.  En daarom lees je dus deze website!

Maar waarom nou de Baltische landen en specifiek Riga? Sinds 2008 werkt mijn man regelmatig in Riga, de laatste jaren komt hij hier zelfs elke maand een paar dagen. In 2009 ging ik voor het eerst een paar dagen mee om de stad ook eens te bekijken. En ik was verkocht! Inmiddels ben ik er ruim 15 keer geweest. In 2013 en 2014 hebben we zelfs in de zomervakantie ruim drie weken met de vouwwagen en baby door de Baltische landen getrokken, en bezochten we 20 campings. Ik hoop de komende jaren nog meer mensen enthousiast te maken over het reizen door deze bijzondere vakantielanden.

Met reislustige groet,
Jessika Holterman